2017-mål

tsmvvbbpygm-kazuend

Alla barn är lediga här hemma, och i kombination med att mannen jobbar mycket gör det att blogginläggen inte duggar så tätt just nu. Här kommer i alla fall mina mål för 2017. Man kan väl säga att jag har två tydliga kategorier – skrivandet och joggandet. 🙂 Åtminstone är det de sakerna som känns vettiga att lägga ut till allmän beskådan. Dessutom är de mätbara och avbockningsbara. Here goes:

  1. Redigera färdigt chicklit-karamell 1, efter vändor hos testläsare och lektör

  2. Skicka ettan till förlag

  3. Skriva synopsis och karaktärsbeskrivningar (det senare slarvade jag med inför mitt pågående manus) till chicklit-karamell 2

  4. Påbörja andra manuset

  5. Springa 100 mil under året

  6. Springa ett halvmarathon

Ahh!! Springmålen är kanske lite galna, och helt klart läskiga, men hur kul är det att fega ur och skriva något i stil med att “försöka komma igång med träningen lite mer”?

Jag funderade på att skriva något om bloggen också. Den vill jag definitivt hålla igång. Men den ser jag inte riktigt som ett mål – snarare ett medel. Att ni läser, kommenterar och bloggar om era egna skrivprocesser är hur peppande som helst för mig. Ärligt talat tror jag inte att jag hade fått klart ett helt råmanus i år om det inte hade varit för er. Så TACK, alla ni som jag får ha sällskap med med längs vägen. Och ett riktigt gott nytt år till er alla. ❤

2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Skrivandet är i grund och botten min hobby. Det är något jag ägnar mig åt eftersom jag gillar det så mycket. Har svårt att låta bli, helt enkelt. Om jag inte hade tyckt om det hade jag inte lagt en st

I mitten av maj träffade jag min förläggare i Gamla stan för att fira med bubbel och samtidigt ha manusgenomgång. Och nej, det var inte alls tråkigt! Tänk om jag hade vetat det för ett år sedan. Vi pr