3 kvällar, 6000 ord

Balans är bra, som jag redan har konstaterat. Och jag vill inte stressa fram ett manus och inte hinna med något annat. Men utan deadline har jag lätt att slappa till lite, tänka att det är ju trevligt att se en mysig film och äta glass när barnen har somnat också…

Så nu sätter jag upp en liten del-deadline. Maken jobbar de tre kommande nätterna, så jag tänkte att jag ska sätta lite fart då. 2000 ord per kväll, totalt 6000 ord är målet.

Återstår att se om det är genomförbart. Let´s do this!

2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Skrivandet är i grund och botten min hobby. Det är något jag ägnar mig åt eftersom jag gillar det så mycket. Har svårt att låta bli, helt enkelt. Om jag inte hade tyckt om det hade jag inte lagt en st

I mitten av maj träffade jag min förläggare i Gamla stan för att fira med bubbel och samtidigt ha manusgenomgång. Och nej, det var inte alls tråkigt! Tänk om jag hade vetat det för ett år sedan. Vi pr