Bland böcker och drömmar

För en vecka sedan var jag och mamma på Books&Dreams författarkväll på Oscarsteatern. Jag gillar verkligen det formatet – en helkväll med författarintervjuer, boktips och mingel med läsande och skrivande människor. (Okej, jag är usel på att mingla, men jag hälsade i alla fall på härliga Simona!).

Alla hennes böcker har jag redan läst, men jag blev sugen på att läsa Slutet av sommaren av Anders de la Motte, som också medverkade. Kanske kunde vara något att bryta av alla relationsromaner, chicklits, romance och feelgood med? Hittills i år är Stephen King den enda manliga författaren jag har läst, och då var det hans Att skriva. Jo, det blir nog att klicka hem denna från adlibris när jag ändå ska beställa McFarlanes senaste.

Josefine Sundström var också med i tisdags, och läste bland annat upp ett stycke ur sin fina Saga-sagor. Den köpte jag sedan till femåringen, och vi har haft några riktigt mysiga lässtunder med den!

sagasagor

1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Skrivandet är i grund och botten min hobby. Det är något jag ägnar mig åt eftersom jag gillar det så mycket. Har svårt att låta bli, helt enkelt. Om jag inte hade tyckt om det hade jag inte lagt en st

I mitten av maj träffade jag min förläggare i Gamla stan för att fira med bubbel och samtidigt ha manusgenomgång. Och nej, det var inte alls tråkigt! Tänk om jag hade vetat det för ett år sedan. Vi pr