Bland böcker och drömmar

För en vecka sedan var jag och mamma på Books&Dreams författarkväll på Oscarsteatern. Jag gillar verkligen det formatet – en helkväll med författarintervjuer, boktips och mingel med läsande och skrivande människor. (Okej, jag är usel på att mingla, men jag hälsade i alla fall på härliga Simona!).

Alla hennes böcker har jag redan läst, men jag blev sugen på att läsa Slutet av sommaren av Anders de la Motte, som också medverkade. Kanske kunde vara något att bryta av alla relationsromaner, chicklits, romance och feelgood med? Hittills i år är Stephen King den enda manliga författaren jag har läst, och då var det hans Att skriva. Jo, det blir nog att klicka hem denna från adlibris när jag ändå ska beställa McFarlanes senaste.

Josefine Sundström var också med i tisdags, och läste bland annat upp ett stycke ur sin fina Saga-sagor. Den köpte jag sedan till femåringen, och vi har haft några riktigt mysiga lässtunder med den!

0 visningar