Bokmässan 20…18?…19?

Jag kan lika gärna erkänna det på en gång: jag har aldrig varit på Bokmässan. Däremot har jag under flera års tid sett mycket bokmässerelaterat i mitt flöde på sociala medier. Montrar sätts upp, böcker plockas fram, signeras och presenteras, outfits väljs ut, intervjuer genomförs, köer ringlar och bokfolket minglar. Och även om jag inte är en särskilt mingelbegåvad person (snarare lagd åt det introverta hållet), så blir jag lite mer sugen för varje år.

Kanske att jag ändå ska be om någon dag ledigt nästa år, och åka iväg? Och ni som ska dit i år – hoppas att ni får en trevlig och inspirerande upplevelse (och fyll gärna mitt flöde med bilder)!

1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Skrivandet är i grund och botten min hobby. Det är något jag ägnar mig åt eftersom jag gillar det så mycket. Har svårt att låta bli, helt enkelt. Om jag inte hade tyckt om det hade jag inte lagt en st

I mitten av maj träffade jag min förläggare i Gamla stan för att fira med bubbel och samtidigt ha manusgenomgång. Och nej, det var inte alls tråkigt! Tänk om jag hade vetat det för ett år sedan. Vi pr