Bromsklossar i råmanusfasen


Annars går det framåt i sakta mak. Lite väl sakta, rentav. Men onsdag kväll och torsdag kväll ska jag skriva i alla fall, då ska jag försöka gasa på lite. Annars har jag börjat stöta på partier i manuset som stoppar upp skrivandet lite. Partier av typen “hur reagerar hon på detta?”, “varför har hon inte sagt något innan? Bygg ut hennes bakgrund!” och “VAD HÄNDER NU?”. Jag får helt enkelt börja ge mig själv läxa mellan skrivpassen. (Till nästa skrivpass, lös mysteriet om uppväxten/fatta ett beslut om vad NN gör efter att detta hänt).

Nej, nu ska jag fixa en kopp te och ägna mig åt tidningen. Hoppas att ni har en fin kväll!

1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Skrivandet är i grund och botten min hobby. Det är något jag ägnar mig åt eftersom jag gillar det så mycket. Har svårt att låta bli, helt enkelt. Om jag inte hade tyckt om det hade jag inte lagt en st

I mitten av maj träffade jag min förläggare i Gamla stan för att fira med bubbel och samtidigt ha manusgenomgång. Och nej, det var inte alls tråkigt! Tänk om jag hade vetat det för ett år sedan. Vi pr