Dagens outfit etc

Ärmarna är uppkavlade – bildligt talat, det vill säga. I själva verket har jag dragit på mig en stickad tröja och är redo för ett par timmars redigering. Ibland är det verkligen svårt att avgöra om det man gör blir till det bättre eller inte. Men jag ska försöka klämma in en genomläsning till innan jag skickar tillbaka till förläggaren. Maken har också erbjudit sig att läsa, så det lär han få göra.

Ska försöka låta bli att använda skrivpasset som en ursäkt för att proppa i mig en massa socker, för övrigt. Jag sätter mig lätt i det där jag-är-ju-värd-det-träsket, som slutar med att man har ätit för mycket, för onyttigt och för… onödigt, helt enkelt. Nej, en knäckemacka med ost får duga ikväll.

Och vips blev bloggen en livsstilsblogg! Jag antar att ni ofta har undrat över min outfit och min kost. Nu vet ni – stickad tröja och knäckemacka med ost. (Jag kanske ska hålla det till en skrivarblogg ändå..?)

1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Skrivandet är i grund och botten min hobby. Det är något jag ägnar mig åt eftersom jag gillar det så mycket. Har svårt att låta bli, helt enkelt. Om jag inte hade tyckt om det hade jag inte lagt en st

I mitten av maj träffade jag min förläggare i Gamla stan för att fira med bubbel och samtidigt ha manusgenomgång. Och nej, det var inte alls tråkigt! Tänk om jag hade vetat det för ett år sedan. Vi pr