Den välbehövliga fikapausen

Hej på er!

Hög tid för ett blogginlägg, känner jag. Instagram använder jag mer frekvent, och jag uppskattar verkligen känslan av sammanhang även där, bland alla skrivande och läsande människor.

Men bloggarna – min och era – är trots allt det där fikarummet, där man kan sitta ner i lugn och ro en stund. Instagram är mer att mötas vid kaffemaskinen, innan det är dags att återvända till skrivbordet med koppen i händerna. Och även om det ibland kan gå längre mellan inläggen, så har jag inga planer på att sluta blogga.

Idag blir det mest en liten uppdatering. Jag skriver på min andra karamell, och är nu uppe i drygt 17000 ord. Målet var 20k i april, men så blev det alltså inte. Och istället för att deppa ihop över det, tänker jag vara glad åt de ord som blev skrivna (även om alla inte håller toppklass, om vi säger så…).

Planen framöver är att få upp lite högre styrfart på manuset – 30000 ord innan maj är slut, kanske? (Så kanske det åtminstone kan bli 25000 i verkligheten…). 🙂 En annan del av planen är att höra från förlaget om det händer något med karamell ett. Tyvärr kan jag ju inte riktigt påverka den biten just nu, så jag får väl helt enkelt hålla tummarna. DET har jag i alla fall blivit bra på vid det här laget.

IMG_6463
1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Skrivandet är i grund och botten min hobby. Det är något jag ägnar mig åt eftersom jag gillar det så mycket. Har svårt att låta bli, helt enkelt. Om jag inte hade tyckt om det hade jag inte lagt en st

I mitten av maj träffade jag min förläggare i Gamla stan för att fira med bubbel och samtidigt ha manusgenomgång. Och nej, det var inte alls tråkigt! Tänk om jag hade vetat det för ett år sedan. Vi pr