Det drar ihop sig

En vecka kvar av ledigheten! Mitt i terminen är en vecka oceaner av tid, men nu känns det futtigt. Som vanligt har jag blandade känslor inför att gå tillbaka till jobbet igen. Överlag gillar jag rutiner och vardag, och visst är det roligt att jobba.

Men. Det är roligt i lagom mängd, på en lagom nivå, och det jag har problem med är främst att jobbet tar så MYCKET av min tid och energi.

Nu är jag hur som haver i slutfasen av redigeringen – ska försöka få in alla ändringar (mest småsaker) ikväll eller imorgon. Ändringar som jag antecknade under genomläsningen. Därefter går manuset iväg till mamma, min testläsare nummer ett som vänligt nog ställer upp på ännu en läsning. Sedan drar det snart ihop sig… kanske hinner jag med att maila förläggaren innan jobbet börjar igen.

Hoppas att ni har haft en fin sommar, och att ni antingen njuter av semester fortfarande, eller har förlikat er med vardagslunken igen. 🙂

3 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Skrivandet är i grund och botten min hobby. Det är något jag ägnar mig åt eftersom jag gillar det så mycket. Har svårt att låta bli, helt enkelt. Om jag inte hade tyckt om det hade jag inte lagt en st

I mitten av maj träffade jag min förläggare i Gamla stan för att fira med bubbel och samtidigt ha manusgenomgång. Och nej, det var inte alls tråkigt! Tänk om jag hade vetat det för ett år sedan. Vi pr