Det svänger…

win_20161208_12_35_17_pro

Där är det. Hela rasket, utprintat och samlat i en prydlig hög. Så snabbt svänger det i skrivarstugan just nu – från “jag ska se till att göra ändring a och b och y först”, till den där luntan. Jag insåg ganska snabbt när jag satt och scrollade och försökte redigera, att det blev tafatt och halvhjärtat och utan riktig styrsel. Så. Nu ska jag läsa igenom och anteckna. Småsaker i marginalerna, större ändringar i skrivblocket. Inte språk och formuleringar, dock. Om jag börjar peta i sådant kommer jag inte att få något annat gjort överhuvudtaget.

Wish me luck! (Nästa inlägg lär väl visa ett stycke råmanus nedknögglat i pappersinsamlingen…)

2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Skrivandet är i grund och botten min hobby. Det är något jag ägnar mig åt eftersom jag gillar det så mycket. Har svårt att låta bli, helt enkelt. Om jag inte hade tyckt om det hade jag inte lagt en st

I mitten av maj träffade jag min förläggare i Gamla stan för att fira med bubbel och samtidigt ha manusgenomgång. Och nej, det var inte alls tråkigt! Tänk om jag hade vetat det för ett år sedan. Vi pr