Det tar sig (sa pyromanen)

Igår kväll passerade jag 40 000 ord! Än så länge är skrivtempot tillräckligt bra för att jag ska kunna hålla min deadline för råmanuset. Jag längtar efter att ha ett färdigt utkast att skicka till testläsare. Det känns som att jag går och går, längre och längre, utan att riktigt veta om det är en bra väg jag har valt. Ju längre jag går, desto mer sugen blir jag på att ropa över axeln: Hallå! Vad tror ni om den här vägen? Någon? Leder den någonvart?

Men än är jag inte där. Snart halvvägs, kanske? Och idag är jag trött. Mannen jobbar nätter nu, så jag är ensam på nätterna med vår lilla trio. Jag ska hälla upp kaffe, läsa en stund (En enda risk) och sedan passa på att sova lite. Skrivandet får vänta till kvällen.

skarmdump
2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Skrivandet är i grund och botten min hobby. Det är något jag ägnar mig åt eftersom jag gillar det så mycket. Har svårt att låta bli, helt enkelt. Om jag inte hade tyckt om det hade jag inte lagt en st

I mitten av maj träffade jag min förläggare i Gamla stan för att fira med bubbel och samtidigt ha manusgenomgång. Och nej, det var inte alls tråkigt! Tänk om jag hade vetat det för ett år sedan. Vi pr