Ett kort hej

Jag skulle gärna skriva ett långt inlägg idag. Men lillkillen kommer att vakna om nån halvtimme, och de två stora kommer med största sannolikhet inte att leka i fred och harmoni och självständighet hur länge som helst. Läge att fånga ögonblicket, med andra ord, och försöka få lite skrivet i manuset (det mycket råa, ni vet) medan tid och ork finns.

Återkommer här inom kort. Hoppas att ni har en trevlig helg!

1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Skrivandet är i grund och botten min hobby. Det är något jag ägnar mig åt eftersom jag gillar det så mycket. Har svårt att låta bli, helt enkelt. Om jag inte hade tyckt om det hade jag inte lagt en st

I mitten av maj träffade jag min förläggare i Gamla stan för att fira med bubbel och samtidigt ha manusgenomgång. Och nej, det var inte alls tråkigt! Tänk om jag hade vetat det för ett år sedan. Vi pr