Genomläsning av lång-synopsis 


Nu läser jag igenom för att rätta till, kolla tidslinje, lägga till och ändra. Flera nya idéer har redan kommit upp under läsningen, och den här arbetsgången känns på det hela taget som ett (hittills) lyckat drag.

Återstår att se hur det går med skrivandet när genomläsningen är klar – då måste jag ta tjuren vid hornen och börja producera ny, “riktig” text. Text som givetvis kommer att redigeras, men ändå ett utkast som ska ge nån sorts bild av vad det är för historia det handlar om. Tanken på att NaNoWriMo står för dörren, samtidigt som jag ligger i startgroparna för att verkligen sätta fart, har slagit mig. Sedan slog jag bort den igen… Om jag ska vara lite realistisk är det bäst att avstå. Men jag kanske kör nån egen liten smygvariant. Kanske ska sikta på halva målet i november – 25000 ord?

Hoppas att det går bra med era skriverier där ute i höstmörkret!

1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Skrivandet är i grund och botten min hobby. Det är något jag ägnar mig åt eftersom jag gillar det så mycket. Har svårt att låta bli, helt enkelt. Om jag inte hade tyckt om det hade jag inte lagt en st

I mitten av maj träffade jag min förläggare i Gamla stan för att fira med bubbel och samtidigt ha manusgenomgång. Och nej, det var inte alls tråkigt! Tänk om jag hade vetat det för ett år sedan. Vi pr