Genomläsning av lång-synopsis 


Nu läser jag igenom för att rätta till, kolla tidslinje, lägga till och ändra. Flera nya idéer har redan kommit upp under läsningen, och den här arbetsgången känns på det hela taget som ett (hittills) lyckat drag.

Återstår att se hur det går med skrivandet när genomläsningen är klar – då måste jag ta tjuren vid hornen och börja producera ny, “riktig” text. Text som givetvis kommer att redigeras, men ändå ett utkast som ska ge nån sorts bild av vad det är för historia det handlar om. Tanken på att NaNoWriMo står för dörren, samtidigt som jag ligger i startgroparna för att verkligen sätta fart, har slagit mig. Sedan slog jag bort den igen… Om jag ska vara lite realistisk är det bäst att avstå. Men jag kanske kör nån egen liten smygvariant. Kanske ska sikta på halva målet i november – 25000 ord?

Hoppas att det går bra med era skriverier där ute i höstmörkret!

0 visningar