I fas och i startgroparna


image

En annan reflektion är hur kul det är att skriva vissa passager. Det visste jag ju redan innan egentligen, men under gårdagens långa skrivpass blev det ännu tydligare hur det ibland gick segt (framförallt när jag inte var helt på det klara med hur scenen skulle se ut, eller vid transportsträckor) och hur det ibland flöt på mycket, mycket snabbare. Och det roliga är att jag är mest nöjd med det som gick snabbast.

Jaha, nu så. Datorn igång, skrivarkoppen påfylld med kaffe. Lillen sover. Nu kör vi!

1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Skrivandet är i grund och botten min hobby. Det är något jag ägnar mig åt eftersom jag gillar det så mycket. Har svårt att låta bli, helt enkelt. Om jag inte hade tyckt om det hade jag inte lagt en st

I mitten av maj träffade jag min förläggare i Gamla stan för att fira med bubbel och samtidigt ha manusgenomgång. Och nej, det var inte alls tråkigt! Tänk om jag hade vetat det för ett år sedan. Vi pr