I med sista växeln!

spurta

Nu har jag såsat runt länge nog. Det känns som att jag alltid återkommer till det här med att jag behöver deadlines – ändå tycks jag aldrig riktigt lära mig… Enligt mitt senaste försök till planering skulle jag väl få ut den nya versionen till testläsare i juli. Idag är det den första juli. Och jag har insett att vad jag länge har målat upp som ett oöverstigligt berg av redigering, i själva verket borde gå att lösa på ganska kort tid – om jag lägger ner ordentligt med arbete, det vill säga. Att läsa om framstegen ni andra gör – inte minst ni som har manus ute hos förlag! – har gett mig den där lilla inspirationsknuffen som behövdes för att få ändan ur vagnen. Så nu har jag tajtat till tidsplanen lite:

8 juli: skicka till testläsare (är det någon som fortfarande är sugen, så hojta till! Jag vet att många har fullt upp med annat så här i sommartider, så bara om ni verkligen vill. Min kära mor har lovat att ställa upp – blir det fler så är det en fin bonus.) 🙂

22 juli: kommer hem från Italien – om testläsarkommentarer har hunnit ramla in så tar jag tag i dem då.

7 augusti: skicka in till förlag (denna punkt kan självklart komma att justeras om det visar sig att det behövs mer bearbetning än vad jag hinner med på två veckor).

Men först ska begåvade Kristina få sin respons!

2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Skrivandet är i grund och botten min hobby. Det är något jag ägnar mig åt eftersom jag gillar det så mycket. Har svårt att låta bli, helt enkelt. Om jag inte hade tyckt om det hade jag inte lagt en st

I mitten av maj träffade jag min förläggare i Gamla stan för att fira med bubbel och samtidigt ha manusgenomgång. Och nej, det var inte alls tråkigt! Tänk om jag hade vetat det för ett år sedan. Vi pr