I väntans tider (igen…)

I fredags skickade jag in den omarbetade versionen av manuset till förlaget. En smått surrealistisk känsla! Jag lyckades hålla den deadline som jag själv satt upp. En deadline som visade sig vara i tightaste laget, men som fick mig att sitta med manuset varje kväll. I helgen och igår kväll kändes det nästan konstigt att inte redigera/pilla med kapitelindelningar/korra. Istället har jag

  1. firat lillen som blivit stor (två år!)

  2. ätit tårta och sett de sista avsnitten av Stranger Things 2 (åh, vilka karaktärer!)

  3. börjat springa igen

Nu framåt planerar jag att

  1. fortsätta springa

  2. låta bli att bita på naglarna i väntan på förlaget

  3. kanske kasta ett öga på manus 2 under tiden

  4. gå på skrivdejt med mamma, som också skriver (och har testläst mitt manus nästan lika många gånger som jag själv har läst det)

  5. dra igång ett öppet instagram-konto  – i nuläget har jag bara ett privat, där jag framförallt lägger ut bilder på barnen

Vi hörs snart igen!

3 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Skrivandet är i grund och botten min hobby. Det är något jag ägnar mig åt eftersom jag gillar det så mycket. Har svårt att låta bli, helt enkelt. Om jag inte hade tyckt om det hade jag inte lagt en st

I mitten av maj träffade jag min förläggare i Gamla stan för att fira med bubbel och samtidigt ha manusgenomgång. Och nej, det var inte alls tråkigt! Tänk om jag hade vetat det för ett år sedan. Vi pr