Idéer och inbördeskrig

 

Jag fick Bodil Malmstens fina skrivhandbok i födelsedagspresent av mamma och pappa. Förutom att vara en njutning rent språkligt, innehåller den flera guldkorn av tips och tankar. (Och då har jag ändå bara kommit till sidan 63!).

Alltså, visst är det lite så det är? Ett inbördeskrig.

När jag stod i duschen kom jag för övrigt på en annan sak som ska redigeras. Lite alkoholism ska bytas ut mot lite astrologi. Låter vettigt va? Lika vettigt som att mina idéer vanligtvis kommer:

  1. I duschen

  2. När jag har lagt mig för att sova

  3. På löpbandet

  4. I tvättstugan

  5. När jag iakttar andras samtal (och hummande och nickande låtsas vara delaktig i samtalet).

Var får du dina idéer?

3 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Skrivandet är i grund och botten min hobby. Det är något jag ägnar mig åt eftersom jag gillar det så mycket. Har svårt att låta bli, helt enkelt. Om jag inte hade tyckt om det hade jag inte lagt en st

I mitten av maj träffade jag min förläggare i Gamla stan för att fira med bubbel och samtidigt ha manusgenomgång. Och nej, det var inte alls tråkigt! Tänk om jag hade vetat det för ett år sedan. Vi pr