It´s friday, I´m in love (i mitt nya manus)

Fredagskväll, alltid lika efterlängtad! Jag trivs förvisso på mitt jobb, särskilt på fredagar då jag bara har en enda lektion, hehe. Men varje gång arbetsveckan är slut känns det likväl så himla skönt.

Ikväll har jag ju min dejt inbokad. Faktiskt så tror jag att det var bra att jag outade den dejten här på bloggen, annars vete sjutton om jag inte hade slappat ihop och satt mig framför Bonde söker präst, jag menar Tro hopp och kärlek, istället. Men så behandlar man inte en dejt. Så här sitter vi – jag, mitt manus, en kopp kaffe och en skvätt whisky från Skottlands minsta destilleri. Sämre kan man ha det.

Trevlig helg!

1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Skrivandet är i grund och botten min hobby. Det är något jag ägnar mig åt eftersom jag gillar det så mycket. Har svårt att låta bli, helt enkelt. Om jag inte hade tyckt om det hade jag inte lagt en st

I mitten av maj träffade jag min förläggare i Gamla stan för att fira med bubbel och samtidigt ha manusgenomgång. Och nej, det var inte alls tråkigt! Tänk om jag hade vetat det för ett år sedan. Vi pr