Jag gjorde det!

Gårdagens skriv-/redigeringspass inleddes med att jag spillde ut hela min kopp med te, vilken resulterade i att jag fick dra ut skrivbord och hylla och torka golv, väggar, möbler och skrivare.

Det slutade desto mer spännande, med att jag skickade in manuset till två förlag!! Strax före midnatt. Jag övervägde att vänta till idag för att inte framstå som den där slarviga studenten som gör allt i sista minuten, men jag kom fram till att det förmodligen inte har så stor betydelse i det här sammanhanget huruvida jag skickar in på morgonen eller på kvällen.

Idag har jag hur som helst skickat in till tre förlag till, men där får det räcka för nu. Nu ska jag njuta en stund innan jag går vidare till manus 2.

Hurra!!

(Och som ett minne av den stora dagen lär väl min skrivhörna dofta svagt av grönt te med ingefära hädanefter).

0 visningar