Läslov (eller: Vad får man egentligen lov att läsa?)

Svt publicerade häromdagen artikeln Flirten med folkligheten är över, där de nuvarande statsrådens påstådda läsvanor jämförs med de förras. Diskussionen rör kanske mest huruvida, och på vad sätt, de påstådda läsvanorna i fråga påverkar statsrådens image, men jag har svårt att inte grimasera över uttryck som:

Statsrådens läsvanor är överraskande föredömliga

”rätt” kulturkonsumtion

En korrekt lista böcker alltså.

Så var vi där igen.

Blä.

Nu ska jag skriva vidare på mitt chick-lit-mästerverk.

1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Skrivandet är i grund och botten min hobby. Det är något jag ägnar mig åt eftersom jag gillar det så mycket. Har svårt att låta bli, helt enkelt. Om jag inte hade tyckt om det hade jag inte lagt en st

I mitten av maj träffade jag min förläggare i Gamla stan för att fira med bubbel och samtidigt ha manusgenomgång. Och nej, det var inte alls tråkigt! Tänk om jag hade vetat det för ett år sedan. Vi pr