Mycket nostalgi, litet allmänintresse

Jag hittade min barndom i förrådet igår. Lite så kändes det i alla fall. Vi höll på att rensa, och jag började titta i mina “nostalgilådor” med blandade saker som jag inte velat göra mig av med. Dels hittade jag böcker som jag läste när jag var liten (Hemliga sjuan, Lassie, Kitty, Kulla-Gulla och en massa annat), och dels hittade jag min egen serie om Isabell. Jag hade blandat ihop namnen i det inlägget, upptäckte jag – Isabells syskon var inte tvillingar, utan trillingar. Orvar, Jon och Lotta. En annan sak som slog mig när jag läste igenom de sex delarna i serien, var att de faktiskt är riktigt bra! (Även om jag kan vara en aning partisk). Det finns intriger, illustrationer, baksidestexter och lånekort. Nya karaktärer introduceras och gamla dyker upp. Det kanske är de här jag ska satsa på?

0 visningar