Mycket nostalgi, litet allmänintresse

Jag hittade min barndom i förrådet igår. Lite så kändes det i alla fall. Vi höll på att rensa, och jag började titta i mina “nostalgilådor” med blandade saker som jag inte velat göra mig av med. Dels hittade jag böcker som jag läste när jag var liten (Hemliga sjuan, Lassie, Kitty, Kulla-Gulla och en massa annat), och dels hittade jag min egen serie om Isabell. Jag hade blandat ihop namnen i det inlägget, upptäckte jag – Isabells syskon var inte tvillingar, utan trillingar. Orvar, Jon och Lotta. En annan sak som slog mig när jag läste igenom de sex delarna i serien, var att de faktiskt är riktigt bra! (Även om jag kan vara en aning partisk). Det finns intriger, illustrationer, baksidestexter och lånekort. Nya karaktärer introduceras och gamla dyker upp. Det kanske är de här jag ska satsa på?

2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Skrivandet är i grund och botten min hobby. Det är något jag ägnar mig åt eftersom jag gillar det så mycket. Har svårt att låta bli, helt enkelt. Om jag inte hade tyckt om det hade jag inte lagt en st

I mitten av maj träffade jag min förläggare i Gamla stan för att fira med bubbel och samtidigt ha manusgenomgång. Och nej, det var inte alls tråkigt! Tänk om jag hade vetat det för ett år sedan. Vi pr