När går solen ner en majkväll i Stockholm?

Det är sådant man kan googla om man inte har det i huvudet.

Ibland tänker jag på vad lätt det är att kolla upp saker nu. Så många saker som bara ligger ett klick bort. Vi kan hitta information, bilder och filmklipp hur lätt som helst. Gatuvyer, miljöer, detaljer som ska kollas upp.

För att inte tala om ordbehandlingsprogram i datorn. Att inte behöva slita med handskrivna papper, stryka och klippa och flytta och skriva om.

Med de hjälpmedel som står till buds vore det ju nästan dumt att INTE försöka sig på att skriva om det är vad man drömmer om. Har det någon gång varit så “lätt”? (Ja jag vet, lätt är fel ord för att beskriva hur det är att skriva, men nu jämför jag bara).

2016-10-03

Strax före 21 går solen ner i början av maj.

1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Skrivandet är i grund och botten min hobby. Det är något jag ägnar mig åt eftersom jag gillar det så mycket. Har svårt att låta bli, helt enkelt. Om jag inte hade tyckt om det hade jag inte lagt en st

I mitten av maj träffade jag min förläggare i Gamla stan för att fira med bubbel och samtidigt ha manusgenomgång. Och nej, det var inte alls tråkigt! Tänk om jag hade vetat det för ett år sedan. Vi pr