NaNoWriMon som inte blev av

Jag hade ju någon liten tanke om att köra en smyg-NaNoWriMo light med det nya manuset, och sikta på 20000-25000 ord.

Det blir inte av just nu, men mindre jobb blir det inte för det! Clara är tillbaka, och hon har nu min fulla uppmärksamhet. Jag har skrivit ut hela manuset igen, och påbörjat en första genomläsning med lektörens omdöme bredvid och penna i högsta hugg. Främst handlar det om att lägga till, vilket jag är otroligt tacksam för. Jag slipper stryka en massa darlings, och får istället skriva till en del nytt och bre ut mig ännu mer, det känns spännande.

Har fortfarande inte riktigt smält att det är någon som ska läsa igen. Det finns en mottagare! Jag får verkligen nypa mig i armen.

1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Skrivandet är i grund och botten min hobby. Det är något jag ägnar mig åt eftersom jag gillar det så mycket. Har svårt att låta bli, helt enkelt. Om jag inte hade tyckt om det hade jag inte lagt en st

I mitten av maj träffade jag min förläggare i Gamla stan för att fira med bubbel och samtidigt ha manusgenomgång. Och nej, det var inte alls tråkigt! Tänk om jag hade vetat det för ett år sedan. Vi pr