Nedräkning till nästa boksläpp!

Det är bara fem månader sedan Som en öppen bok släpptes, men nedräkningen inför nästa boksläpp har redan börjat. Den 8 oktober släpps En oönskad julklapp, och jag befinner mig just nu i en väldigt stimulerande del av skrivprocessen. Manuset är tillräckligt färdigt för att jag ska kunna se att det faktiskt kommer att bli en bok, men det är tillräckligt mycket tid kvar för att jag ska hinna göra de där justeringarna som lyfter berättelsen ännu lite till. Häromdagen fick jag tillbaka manuset från min redaktör (samma som för första boken!), med hennes kommentarer. Min nästa deadline är 22 juli, och jag har skrivit ihop ett dokument över vad jag ska göra till dess. Vissa lite större saker, ganska många småsaker. Omskrivningen jag gjorde senast var mycket, mycket mastigare, så den här gången känns det mest bara roligt.


Jag ser så mycket fram emot oktober. En vecka efter boksläppet släpps dessutom Som en öppen bok som pocket! Och så börjar jag få vittring på en ny berättelse som jag gärna vill ge mig i kast med snart. Ska bara få klart redigering och korrläsning först...


Önskar dig en trevlig sommar!

0 visningar