Nedräkning till nästa boksläpp!

Det är bara fem månader sedan Som en öppen bok släpptes, men nedräkningen inför nästa boksläpp har redan börjat. Den 8 oktober släpps En oönskad julklapp, och jag befinner mig just nu i en väldigt stimulerande del av skrivprocessen. Manuset är tillräckligt färdigt för att jag ska kunna se att det faktiskt kommer att bli en bok, men det är tillräckligt mycket tid kvar för att jag ska hinna göra de där justeringarna som lyfter berättelsen ännu lite till. Häromdagen fick jag tillbaka manuset från min redaktör (samma som för första boken!), med hennes kommentarer. Min nästa deadline är 22 juli, och jag har skrivit ihop ett dokument över vad jag ska göra till dess. Vissa lite större saker, ganska många småsaker. Omskrivningen jag gjorde senast var mycket, mycket mastigare, så den här gången känns det mest bara roligt.


Jag ser så mycket fram emot oktober. En vecka efter boksläppet släpps dessutom Som en öppen bok som pocket! Och så börjar jag få vittring på en ny berättelse som jag gärna vill ge mig i kast med snart. Ska bara få klart redigering och korrläsning först...


Önskar dig en trevlig sommar!

48 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Skrivandet är i grund och botten min hobby. Det är något jag ägnar mig åt eftersom jag gillar det så mycket. Har svårt att låta bli, helt enkelt. Om jag inte hade tyckt om det hade jag inte lagt en st

I mitten av maj träffade jag min förläggare i Gamla stan för att fira med bubbel och samtidigt ha manusgenomgång. Och nej, det var inte alls tråkigt! Tänk om jag hade vetat det för ett år sedan. Vi pr

Här har det varit lugnt ett tag nu! Tyvärr har det varit det även på manusfronten. Efter att kontraktet blev påskrivet har jag jobbat om manuset en (liten) vända till, och sedan åkte det tillbaka till