Nyförälskelsen

Nu när Clara är på besök hos förlagen, är det dags för mig att börja hänga med Diana. Det gör jag inledningsvis genom att skriva ner mina idéer i den här fina anteckningsboken. Lite karaktärsskisser, väldigt översiktliga dramaturgiska kurvor och viktiga scener. Det är fantastiskt kul, kanske för att jag än så länge är i nyförälskelsefasen.


Nu blir det lite soffhäng och en kopp te (som jag ska försöka låta bli att spilla ut).

Trevlig kväll på er!

4 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Skrivandet är i grund och botten min hobby. Det är något jag ägnar mig åt eftersom jag gillar det så mycket. Har svårt att låta bli, helt enkelt. Om jag inte hade tyckt om det hade jag inte lagt en st

I mitten av maj träffade jag min förläggare i Gamla stan för att fira med bubbel och samtidigt ha manusgenomgång. Och nej, det var inte alls tråkigt! Tänk om jag hade vetat det för ett år sedan. Vi pr