Nymotiverad

Så känner jag mig. Nymotiverad. Efter en period då det har gått ganska segt med skrivandet – och med segt menar jag att jag inte har lagt ner särskilt mycket tid på det – är motivationen tillbaka till fullo. Halvmaran är gjord och nu tänker jag att springandet kanske får stå tillbaka lite för skrivandet istället för tvärtom. Två dagar i veckan försöker jag springa hem från jobbet (8 km), och det kan ju få vara gott nog i några veckor.

För man kan ju inte göra allt. Åtminstone inte på samma gång, och i synnerhet inte den här tiden på året (läs: terminsslut). Nu har barnen lägligt nog kommit i säng lite tidigare än vanligt, så nu är det bara att passa på. Jag plöjer mig igenom manuset och försöker att hålla koll på alla trådar. En loppis ska strykas (och följaktligen diskussioner och förberedelser inför den), liksom en antydd nära väggen-upplevelse. Och så ska det skrivas in en ny konflikt, ett fantasy-stipendium, ett hembesök med bra och dåliga konsekvenser, en jobbintervju och lite annat smått och gott som hör till de nya trådar jag försöker fläta in.

Åh, jag vill vara KLAR så att jag kan läsa igenom och se om det håller ihop överhuvudtaget. Den målbilden funkade förut, och jag hoppas att den ska funka igen.

Trevlig söndag!

dontgiveup
1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Skrivandet är i grund och botten min hobby. Det är något jag ägnar mig åt eftersom jag gillar det så mycket. Har svårt att låta bli, helt enkelt. Om jag inte hade tyckt om det hade jag inte lagt en st

I mitten av maj träffade jag min förläggare i Gamla stan för att fira med bubbel och samtidigt ha manusgenomgång. Och nej, det var inte alls tråkigt! Tänk om jag hade vetat det för ett år sedan. Vi pr