Om realisten får drömma

fedback

Man ska ju drömma stort, sikta högt och allt det där. Och visst vore det spännande att skicka in till förlag någon gång i framtiden, när jag har putsat och filat och pillat färdigt. Men det mål som framförallt hägrar nu, det är lektörsläsningen. Jag har preliminärbokat en lektörsläsning till februari (återstår att se om det är för optimistiskt, i så fall skjuter vi lite på det) och kan knappt vänta.

Just nu känns det som allt jag vill ha. Ett proffs som läser hela mitt manus, djupdyker i det och kommer med omfattande och uppriktig respons. Det är väl mer än vad man brukar få från förlagen? Haha…

Alla vet ju hur trångt det där förlagsnålsögat är, och bra manus refuseras utan förklaring på grund av en massa olika saker. Timing, till exempel. Och så sitter man kanske där och tror att ens lilla textpärla suger för att man får nej utan motivering. Nej, om manuset suger från början till slut vill jag hellre få det förklarat för mig. Om det dessutom slinker med lite positiv feedback också, så vore det ju fantastiskt förstås.

Nu, så. Sista kapitlet ska skrivas färdigt!

1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Skrivandet är i grund och botten min hobby. Det är något jag ägnar mig åt eftersom jag gillar det så mycket. Har svårt att låta bli, helt enkelt. Om jag inte hade tyckt om det hade jag inte lagt en st

I mitten av maj träffade jag min förläggare i Gamla stan för att fira med bubbel och samtidigt ha manusgenomgång. Och nej, det var inte alls tråkigt! Tänk om jag hade vetat det för ett år sedan. Vi pr