Påfyllning i hyllan

Idag hade dottern och jag en tjejdag. Vi åkte till Mall of Scandinavia och gick i Lego-butiken och Disney-butiken (dottern konstaterade glatt: vad kul att vi tycker om att titta på samma saker! 😀) och fikade stora chokladiga bakverk och köpte lite kläder och en minikaktus. Vi hann även med ett besök i bokhandeln, där vi båda köpte på oss en del. Jag kom hem med fyra hyfsat säkra kort, tror jag – dessa författare har jag i alla fall gillat förut. Särskilt McFarlane har blivit en favorit. Så det blir bra påfyllning i bokhyllan – och bränsle till skrivandet!

image
1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Skrivandet är i grund och botten min hobby. Det är något jag ägnar mig åt eftersom jag gillar det så mycket. Har svårt att låta bli, helt enkelt. Om jag inte hade tyckt om det hade jag inte lagt en st

I mitten av maj träffade jag min förläggare i Gamla stan för att fira med bubbel och samtidigt ha manusgenomgång. Och nej, det var inte alls tråkigt! Tänk om jag hade vetat det för ett år sedan. Vi pr