Podd-pudel

Marie bloggade intressant om bland annat skrivpoddar, varpå jag kommenterade att det inte är min grej. I ärlighetens namn hade jag inte gett det en särskilt stor chans innan – jag hade lyssnat lite på Författarpodden och en ytterst liten del av en helt annan, nöjesinriktad podd som jag stängde av i ren panik – så jag var nog lite väl snabb att avfärda poddandet helt. Jag får göra en pudel, helt enkelt, och det med nöje.

På Maries inrådan lyssnade jag på ett avsnitt av Ninni Schulmans och Caroline Erikssons podd Skriv en bestseller – eller en annan bok. Sedan lyssnade jag på ett till. Och ett till. Och…

Det var intressant, givande, innehållsrikt och väldigt sympatiskt framfört, tycker jag. Och jag som brukar skylla på småbarnskaoset – det här är ju den perfekta sysselsättningen att kombinera med bollrullning på golvet med minstingen! Att skriva funkar inte när han är vaken, inte heller att läsa (och  så mycket vill jag heller inte fjärma av mig från honom), men att ha mobilen stående i en hylla medan podden rullar, var perfekt. Mer stimulans för mig, samtidigt som jag kan leka och busa.

Så tack för tipset, Marie! Nu ska jag dock passa på att få lite skrivet medan förmiddagsluren varar.

0 visningar