Regn, rusk och syskonbråk

Eftersom jag har ålagt mig själv att skriva de där 6000 orden på kort tid, så blir det inget högkvalitativt mastodontinlägg idag (heller). Men det flöt på ganska bra igår kväll också, faktiskt. Inte riktigt 2000 ord, dock, så jag ska försöka komma ikapp nu på förmiddagen när lillen sover.

Regnet smattrar mot rutorna – perfekt skrivväder! Och storasyskonen går sin sista dag på förskolan innan de får sommarlov.

Dags att återgå till manuset och se vad min huvudkaraktär tar sig för nu, när hon precis har haft ett jättegräl med sin syster. (Ok, jag vet vad hon kommer att ta sig för… någon kommer snart att ringa henne och be om hjälp – det ena leder till det andra, och snart befinner hon sig i en spännande situation). 🙂

Ha en härlig dag!

3 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Skrivandet är i grund och botten min hobby. Det är något jag ägnar mig åt eftersom jag gillar det så mycket. Har svårt att låta bli, helt enkelt. Om jag inte hade tyckt om det hade jag inte lagt en st

I mitten av maj träffade jag min förläggare i Gamla stan för att fira med bubbel och samtidigt ha manusgenomgång. Och nej, det var inte alls tråkigt! Tänk om jag hade vetat det för ett år sedan. Vi pr