Resa, redigera, resa

hjälmaren2017

Vi har varit hos mina släktingar i Södermanland i några dagar. Back to my roots, så att säga. Lugnt och skönt och harmoniskt och vilsamt på alla sätt och vis! Igår kväll kom vi hem, och idag har vi packat upp och kört ungefär fyrtio tvättar, eftersom vi på lördag åker till Sicilien. Alla i familjen är MYCKET peppade inför detta. Barnen har inte varit utomlands särskilt mycket – och inte vi heller de senaste åren.

Jag har således två dagar (om jag, ganska generöst, räknar det som är kvar av den här kvällen för en dag) att redigera färdigt för den här gången. Då kan manuset åka på testläsning medan jag är på semester, det vore ju ett klockrent upplägg. Ska bara fylla på lite mer te i skrivarkoppen, så tar jag tag i kapitel 42 sedan!

1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Skrivandet är i grund och botten min hobby. Det är något jag ägnar mig åt eftersom jag gillar det så mycket. Har svårt att låta bli, helt enkelt. Om jag inte hade tyckt om det hade jag inte lagt en st

I mitten av maj träffade jag min förläggare i Gamla stan för att fira med bubbel och samtidigt ha manusgenomgång. Och nej, det var inte alls tråkigt! Tänk om jag hade vetat det för ett år sedan. Vi pr