Skriva eller städa?

Ett par förmiddagstimmar har uppenbarat sig som en skänk från ovan. Som i en dröm sitter jag här vid datorn, med en kopp kaffe och en bit fröknäcke. Kroppen är, trots att jag varit uppe i tre timmar, i något slags nyvaket tillstånd, men hjärnan har ännu inte hunnit bli mosig sådär som den kan bli efter en hel dag på jobbet.

Så frågan i rubriken har jag egentligen vetat svaret på ända sedan den ovälkommet poppade upp i tankarna. Det upp-poppandet var antagligen oundvikligt med tanke på hur det ser ut så fort jag släpper datorn med blicken och ser mig omkring.

Men nej, allt måste inte ske just nu. Nu ska jag ta tillvara på de här sällsynta timmarna och jobba på synopsis.

Trevlig helg!

1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Skrivandet är i grund och botten min hobby. Det är något jag ägnar mig åt eftersom jag gillar det så mycket. Har svårt att låta bli, helt enkelt. Om jag inte hade tyckt om det hade jag inte lagt en st

I mitten av maj träffade jag min förläggare i Gamla stan för att fira med bubbel och samtidigt ha manusgenomgång. Och nej, det var inte alls tråkigt! Tänk om jag hade vetat det för ett år sedan. Vi pr