Skriva har landat…

pettson

…i min brevlåda. Vanligtvis brukar jag plöja tidningen på en gång när jag har fått den, men den här gången har det kommit annat emellan. Hittills har jag bara hunnit med intervjun med Sven Nordqvist. Åh, säger jag bara! Jag älskar att läsa både Pettson och Findus och Mamma Mu för barnen – både bilderna och berättelserna är fantastiska. Och i Skrivas intervju framstår Nordqvist som en hemskt sympatisk och klok person, tycker jag.

Nu har barnen snart somnat, lite sent eftersom vi haft gäster, och tidningen ligger som en karamell och väntar. Favoritdelen brukar vara “lektören läser” – både lärorikt med lektörens utlåtande, och kul att få en inblick i någon annans skrivprojekt. Men i det här numret ser jag också mycket fram emot att läsa om karaktärsutveckling/-fördjupning.

Någon mer som läser Skriva?

1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Skrivandet är i grund och botten min hobby. Det är något jag ägnar mig åt eftersom jag gillar det så mycket. Har svårt att låta bli, helt enkelt. Om jag inte hade tyckt om det hade jag inte lagt en st

I mitten av maj träffade jag min förläggare i Gamla stan för att fira med bubbel och samtidigt ha manusgenomgång. Och nej, det var inte alls tråkigt! Tänk om jag hade vetat det för ett år sedan. Vi pr