Som ett brev på posten

IMG_4128

Titta, så fina! Dessa pärlor – Michaelas och Christinas debutromaner – har landat i min brevlåda. Så roligt att få läsa böcker av författare som man fått nöjet att följa i bloggosfären ett tag! Jag får dra lott om vilken som blir först ut, tror jag – ska bara läsa ut Arne Dahls Utmarker först.

Men allra först ska jag bygga ut några fler kapitel i mitt svällande synopsis/råa råmanus.

1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Skrivandet är i grund och botten min hobby. Det är något jag ägnar mig åt eftersom jag gillar det så mycket. Har svårt att låta bli, helt enkelt. Om jag inte hade tyckt om det hade jag inte lagt en st

I mitten av maj träffade jag min förläggare i Gamla stan för att fira med bubbel och samtidigt ha manusgenomgång. Och nej, det var inte alls tråkigt! Tänk om jag hade vetat det för ett år sedan. Vi pr