Spännande tider

silver Apple MacBook Pro on

Foto: unsplash

Senast jag bloggade, handlade det bland annat om hur tidskrävande det är att… ja, att inte ha semester. Två och en halv månad in på höstterminen kan jag väl ge mig själv rätt. Bristen på blogginlägg den senaste tiden handlar allra mest om just det – att tiden som blir över efter en arbetsdag plus vardagssysslor är knapp. Jag har nästan inte tränat, ens. Okej, det här KAN ha att göra med min lata sida, som gärna vill hitta ursäkter för att slippa undan. Men hur gör man för att hitta balansen? Hur ska man veta vad som är lagom? Alla vet vi att vi behöver vila och varva ner. Men var går gränsen för vad som är omotiverat mycket slappande på sofflocket framför TV-serier?

Jag vet faktiskt inte. Men jag vet att jag hellre vilar för mycket än för lite.

Vad har hänt sedan sist då? Jag skickade in manuset till den intresserade förläggaren igen, efter sommarens omskrivning. Dessutom är det en till förläggare, på ett annat (stort!) förlag, som har visat intresse efter omskrivningen. Helt otroligt stort och fantastiskt. Samtidigt är jag lite skadad, tror jag. Jag har ju hört det där förut (“Vi vill gärna ge ut ditt manus!”), och det blev ingenting av det. Så innan jag har sett ett kontrakt vågar jag inte ropa hej.

Med det sagt är det här den mest spännande perioden hittills i mitt skrivliv, så jag tyckte att det var läge att återuppliva bloggen!

1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Skrivandet är i grund och botten min hobby. Det är något jag ägnar mig åt eftersom jag gillar det så mycket. Har svårt att låta bli, helt enkelt. Om jag inte hade tyckt om det hade jag inte lagt en st

I mitten av maj träffade jag min förläggare i Gamla stan för att fira med bubbel och samtidigt ha manusgenomgång. Och nej, det var inte alls tråkigt! Tänk om jag hade vetat det för ett år sedan. Vi pr