Synopsis som spretar åt alla håll


mal

Nu är jag över 60000 och min synopsis är spretigare än någonsin. Ju närmare slutet jag kommer, desto mer stuvar jag om i planeringen. Och, på plus-sidan, desto mindre betydelse får den kanske. Det gäller mest att inte missa något. Alla trådar ska vävas klart. Alla planteringar ska kommas ihåg. I övrigt kommer jag att kunna experimentera med ordningsföljden på scenerna längre fram för att få till bästa möjliga slut.

Mannen jobbar nätter nästan hela veckan, så jag skriver på så mycket jag orkar. Kanske, kanske når jag 70000 innan veckan är slut. Nu ser jag fram emot att ha ett färdigt råmanus – då ska jag skriva ut det på PAPPER och krypa upp i soffhörnet med pappersbunt och penna. Och det kommer inte ALLS att vara jobbigt. Hehe…

2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Skrivandet är i grund och botten min hobby. Det är något jag ägnar mig åt eftersom jag gillar det så mycket. Har svårt att låta bli, helt enkelt. Om jag inte hade tyckt om det hade jag inte lagt en st

I mitten av maj träffade jag min förläggare i Gamla stan för att fira med bubbel och samtidigt ha manusgenomgång. Och nej, det var inte alls tråkigt! Tänk om jag hade vetat det för ett år sedan. Vi pr