Tillbaka till manuset

Sommar och massor av ledighet. Man skulle kunna tro att jag har hunnit skriva massor på manuset, men så har det inte riktigt varit… vilket har märkts även här på bloggen. När alla är lediga så är det stojigt och stökigt mest hela tiden (och mysigt och roligt förstås) – och det är inte alltid lätt att få till den där skrivtiden. När barnen hade somnat ikväll somnade jag själv (efter att ha hällt i mig en ansenlig mängd tiramisúglass) och vaknade en timme senare, sömndrucken och mosig. Tog upp boken jag höll på med. Jag brukar tänka att jag ska ge en bok åtminstone 50 sidor innan jag eventuellt lägger den åt sidan till förmån för en annan. Det hör ändå inte till vanligheterna att jag låter bli att läsa ut böcker, men när jag efter 100 sidor i den här boken kände att nej, jag behöver faktiskt inte veta hur det går och nej, jag orkar nog inte med mer av den här oerhört knorriga och detaljrika humorn som författaren själv säkert hade roligt åt men som jag mest blir trött av. Så jag plockade upp en annan bok och började läsa – och den verkar mysig, ska fortsätta med den. En annan gång. För jag kom på mig själv med att sakna mina egna karaktärer. Dags att öppna manuset och pilla vidare. 🙂

1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Skrivandet är i grund och botten min hobby. Det är något jag ägnar mig åt eftersom jag gillar det så mycket. Har svårt att låta bli, helt enkelt. Om jag inte hade tyckt om det hade jag inte lagt en st

I mitten av maj träffade jag min förläggare i Gamla stan för att fira med bubbel och samtidigt ha manusgenomgång. Och nej, det var inte alls tråkigt! Tänk om jag hade vetat det för ett år sedan. Vi pr