Tillfälligt avbrott på bloggen

…pga att maken använder datorn till att slutföra en kurs. Japp, vi har “bara” en –  det är oftast jag som använder den.

Men idag och ikväll skrivs det alltså inget. Ska göra mig en kopp te och sätta mig och läsa istället!

Om mannen blir klar med kursen idag klämmer vi nog in ett avsnitt av “Stranger things” också. Netflixtips!

1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Skrivandet är i grund och botten min hobby. Det är något jag ägnar mig åt eftersom jag gillar det så mycket. Har svårt att låta bli, helt enkelt. Om jag inte hade tyckt om det hade jag inte lagt en st

I mitten av maj träffade jag min förläggare i Gamla stan för att fira med bubbel och samtidigt ha manusgenomgång. Och nej, det var inte alls tråkigt! Tänk om jag hade vetat det för ett år sedan. Vi pr