Tisdagskväll i skrivarlyan

Jag började med det enkla (enkelt som i konkret och fyrkantigt): Uppdatera kapitelöversikten så att den stämmer. Samtidigt skriver jag in tankar om sådant som behöver förändras/förstärkas/strykas/förtydligas/tilläggas. I versaler (ja, det gäller att hitta det sätt som funkar för att hålla koll på sina anteckningar… färgade post-its var som sagt inte min grej. Men tydligen senast tillagda anteckningar i SKRIKANDE VERSALER).

Nu kör jag vidare… andra halvan av kapitelöversikten ska fixas. Bjuder också på ett bildbevis från min skrivarlya (notera hyllorna i hörnet, de är mina egna hyllor som inte övriga familjemedlemmar får inkräkta på med sina Halvan, Pettson, Alfons, Lasse-Maja, Molly Mus, Djuren på bondgården, Djurkompisar eller skumma serieromaner om länder man knappt visste fanns och historiska händelser man förmodligen borde ha koll på).

(Ja, alla barnen är bokmalar, till sin mors stora glädje. Fast de skumma serieromanerna står mannen för).

Den inte fullt så prydliga anslagstavlan väljer jag optimistiskt att betrakta som ett utvecklingsområde.

Lycka till i era skrivarlyor!

skrivarlyan

1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Skrivandet är i grund och botten min hobby. Det är något jag ägnar mig åt eftersom jag gillar det så mycket. Har svårt att låta bli, helt enkelt. Om jag inte hade tyckt om det hade jag inte lagt en st

I mitten av maj träffade jag min förläggare i Gamla stan för att fira med bubbel och samtidigt ha manusgenomgång. Och nej, det var inte alls tråkigt! Tänk om jag hade vetat det för ett år sedan. Vi pr