Utflykt, regn och en ny prolog

Idag tog vi bilen till södra sidan av stan, och sedan färja (till barnens förtjusning) till Ekerö. Planen var en picknick vid Drottningholms slott, men eftersom åskan och regnet hann ikapp oss lagom till dess, blev det istället en frukt i bilen, en visit på loppis i Sundbyberg, middag på vår närmsta thairestaurang och slutligen picknick på vardagsrumsgolvet. Inte fel det heller!

Eftersom jag är på upploppet med högsta växeln i måste det gå undan nu, så mycket längre inlägg blir det inte idag. Igår kväll skrev jag om prologen helt, idag ska jag justera vissa saker i kapitel ett. Därefter tror jag att jag kan gasa på lite, eftersom det mest rör sig om småsaker i de andra kapitlen i början.

Hej hå, nu kör vi!

1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Skrivandet är i grund och botten min hobby. Det är något jag ägnar mig åt eftersom jag gillar det så mycket. Har svårt att låta bli, helt enkelt. Om jag inte hade tyckt om det hade jag inte lagt en st

I mitten av maj träffade jag min förläggare i Gamla stan för att fira med bubbel och samtidigt ha manusgenomgång. Och nej, det var inte alls tråkigt! Tänk om jag hade vetat det för ett år sedan. Vi pr