Utskrift nästa

Jajemän! Nu har jag tagit mig från första till sista sidan och gjort vad jag kunnat i det här läget. Det är dags att skriva ut allt och göra det som jag kanske gillar mest i den här processen: läsa igenom på papper , anteckna och fundera. Det får vänta till imorgon, dock.

Nu ska jag lägga mig och läsa McFarlanes Finns det en, finns det flera och vänta på att mannen kommer hem från Europa League-finalen. Eller eventuellt somna.

3 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Skrivandet är i grund och botten min hobby. Det är något jag ägnar mig åt eftersom jag gillar det så mycket. Har svårt att låta bli, helt enkelt. Om jag inte hade tyckt om det hade jag inte lagt en st

I mitten av maj träffade jag min förläggare i Gamla stan för att fira med bubbel och samtidigt ha manusgenomgång. Och nej, det var inte alls tråkigt! Tänk om jag hade vetat det för ett år sedan. Vi pr