top of page

Om Sara

"Genom åren har texterna skiftat mellan dikter, bloggtexter, hemtentor och dagböcker"

knorr_bok-59.png
molin_sara_11_612fd1e30a7e4.tiff

Jag kommer ursprungligen från vackra Julita i Södermanland, men bor sedan många år i Sollentuna utanför Stockholm. Min läslust väcktes tidigt, liksom kärleken till skrivandet. Genom åren har texterna skiftat mellan dikter, bloggtexter, hemtentor och dagböcker, men det var först 2014 som jag kom igång på allvar med att skriva skönlitterärt. Min bror tog initiativet att starta en novellklubb, och snart var vi igång tillsammans med mamma, syster och morbror. Varje månad skrev vi varsin ny novell på ett bestämt tema eller en given utgångspunkt, och i slutet av månaden fick alla läsa och ge respons på varandras texter. Novellklubben levde i ungefär ett och ett halvt år, och därefter gick det inte att sluta skriva. 

Under föräldraledigheten med min yngsta son skrev jag det första utkastet till vad som skulle bli Som en öppen bok, min debutroman. Sedan dess har det rullat på – och jag kan fortfarande inte sluta skriva!

Jag bor tillsammans med min man och våra tre barn, och är legitimerad gymnasielärare i svenska och svenska som andraspråk. Får jag någon tid över sticker jag gärna ut i löparspåret, eller kopplar av med ett lagom klurigt brädspel.
 

bottom of page